Gezonde leefstijl met ADO-fit

Gezonde leefstijl met ADO-fit

24 november 2020 casus 0


Eén team, één missie: een gezonde leefstijl! Op 10 maart tekende 45 ADO Den Haag supporters in de persruimte een overeenkomst om een gezonde leefstijl aan te gaan. Na een periode van 12 weken vol met theoretische kennis en doelgerichte beweegactiviteiten – en met een extra hindernis: Corona – zijn de kilo’s er van af gevlogen door meer te bewegen, minder te zitten en gezonder te eten. Ze zitten letterlijk en figuurlijk beter in hun vel. Respect ADO-fitters! Nu deze gedragsverandering volhouden. Voor het eerst heeft ook een damesgroep deelgenomen en met succes. Dit gaan we zeker voortzetten. Fantastisch dat ADO Den Haag op deze manier hun supporters support.

Michael (38) is tien jaar verslaafd geweest. Na een opname in een afkickkliniek in Schotland miste hij bij terugkeer nog iets. Hij kwam erachter dat hij nog steeds erg ongezond at en weinig bewoog. Via ADO Den Haag, de club waar Michael al 20 jaar supporter van is, werd hij gemotiveerd om aan een gezondere leefstijl te werken. Hij viel tien kilo af, wil weer gaan voetballen en zit goed in zijn vel.