FBDH | VAN LIVE NAAR ONLINE INSPIREREN

FBDH | VAN LIVE NAAR ONLINE INSPIREREN

24 november 2020 casus 0

Op 30 juni 2020 bestond het vitaliteitsnetwerk FBDH 5 jaar. Dat zouden we gaan vieren maar corona had andere plannen.

In de topsport skatehal in de Haagse Sport Centrale zouden we met het vitaliteitsnetwerk en met een smoothie in ons hand proosten op een nieuwe fase van het netwerk. We hebben namelijk hele mooie plannen: meer verbinding, meer coaching, meer samenwerken, meer effectieve bijeenkomsten, meer activiteiten op de werkvloer en een nieuw lidmaatschap. Ook aan groei was gedacht. De Haagse grenzen zouden open gaan, van alleen Den Haag naar Haaglanden. Helaas kunnen we vanwege corona en de coronamaatregelen de volgende stap niet maken. Ons feestje houden we nog te goed. Tot die tijd gaan we van live naar online.

Inmiddels hebben we zeven dialogen georganiseerd. In deze intieme sessies behandelen we verschillende mentale en fysieke vitale thema’s die uiteraard ook te maken hebben met o.a. thuiswerken en leiderschap. Alle tips worden gebundeld en verwerkt in een verslag en gedeeld met alle vitale netwerkers.

Begin 2021 organiseert het FBDH team een eerste online bijeenkomst. Een interactieve sessie met interessante verhaaltjes van gastsprekers. Na 1,5 uur vol aandacht en verbinding ga je met energie weer aan het werk.