Online FBDH vitaliteitsevent

Online FBDH vitaliteitsevent

21 januari 2021 casus 0

De eerste online FBDH vitaliteitsevent is een feit! Op 21 januari hadden we onze eerst bijeenkomst voor het vitaliteitsnetwerk georganiseerd sinds het begin van de corona crisis. In anderhalf uur tijd hebben we op een ludieke manier bewogen (beweegbingo en het kaartspel), een verse en gezonde tonijnbol gemaakt en tijdens het opeten ervan geluisterd naar een interessant verhaal, vertelt door Dr. Irene van der Vijver, over aanleren van gezondere gewoontes in een ongezonde tijd. Met heel tips en energie zijn we weer aan het werk gegaan.

En we stappen door. Het volgende online evenement staat gepland op donderdag 22 april. Dit keer is het thema energie. We komen in actie met o.a. onze expert Carlien Buurman, adem en ontspanning therapeute.

Samen maken we werkend Nederland energiek en vitaal!