Win of the Week

Win of the Week

9 april 2021 casus 0

WOW, dat was gaaf! In een actieve online sessie van maximaal 1,5 uur ging het team van de opleiding Commerciële Economie en Retailmanagement van ROC Mondriaan, onder leiding van experts Alexander en Randy, op een speels manier met elkaar de “strijd”. Met behulp van de WOW Battle werden acht vitale thema’s met elkaar besproken. In kleine groepjes brainstormen, plenair pitchen en stemmen. Van voorrondes tot aan de finale. Naast teambuilding en plezier hebben ze ontdek wat zij zelf en het team echt belangrijk vindt en welk thema het hoogste op hun prioriteiten lijst staat voor een gezonde werk- en leefstijl?

het was een cadeautje voor mij zelf en het team

in een soort van snelkookpan hebben we een hoop zinvolle onderwerpen met elkaar besproken en tips en ideeën uitgewisseld”.

De WOW Battle is het kleine zusje van het WOW Effect. Een uniek programma om teams door middel van verschillende Win of the Weeks letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.