VitaliTIJD voor verandering

VitaliTIJD voor verandering

27 mei 2021 Geen categorie 0

Twee jaar geleden hadden we in deze zelfde periode onze 15e FBDH bijeenkomst. We waren toen te gast bij The Hague Beach Stadium. Met onze voeten in het zand werden we geïnspireerd door de verhaaltjes van Rabobank en KLM. Wat had het leuk geweest om daar weer af te spreken. We doen het nu gewoon nog steeds online. Met onze top sprekers laten we de zon door het scherm heen stralen.

Op donderdag 24 juni organiseren we van 10.30 – 12.00 uur een interactieve online bijeenkomst. Suzan Kuijsten – de stress sociologe, schrijver en spreker – neemt je mee in haar nieuwe visie op stress en je krijgt tips hoe je in een veranderende tijd op een goede manier met stress om kunt gaan. De tweede spreker is Barthomee Spelt, verzuim en vitaliteitsmanager bij de ANWB. In haar verhaal vertelt ze hoe zij met passie vitaliteit laat groeien binnen de ANWB. Naast deze twee inspirerende verhalenvertellers gaan we in breakout rooms met elkaar in gesprek. Wij zorgen voor uitdagende vragen en/of stellingen zodat je kennis kunt delen, samenwerken en verbinden. Natuurlijk schudden wij de boel tussendoor op voor de nodige energie.

Wil je er graag bij zijn? Reserveer dan je plekje!