De basis van SAM 

Na een aantal mooie en leerzame salesjaren raakte bij de altijd enthousiaste Randy de energie op. Zijn werkgeluk was weg. Het was de hoogste tijd om zelf in actie te komen. In 2007 stopte hij met werken om even stil te staan en uit te zoeken waar hij echt blij van werd. Zijn ogen gingen altijd glimmen als hij het over sport had. Hij is zelf fanatiek beoefenaar van de Olympische sport taekwondo. Hard trainen, voldoende rusten, mentaal sterk zijn, gezond eten, doelgericht, gedisciplineerd en vooral plezier beleven waren de normaalste zaken. Met deze punten in zijn gedachten heeft Randy in een verlofperiode van een halfjaar stappen gemaakt: gesprekken gevoerd voor inzicht en ideeën, concrete doelen en plannen geformuleerd, een actieplan gemaakt en gaan met die banaan. Dit heeft in 2008 geleid tot iets moois… SAM!

Wie is SAM en waar staat SAM voor

De vraag is eigenlijk niet “wie is SAM” maar “wat is SAM”. SAM is namelijk een acroniem voor Sterk en Actief Mens oftewel SAM is krachtig, gezond, energiek, ondernemend en vitaal. Ben jij SAM? #sterkactiefmens

Daarnaast is de naam SAM afkomstig uit de Koreaanse sport taekwondo. Randy is sinds 1982 een fanatiek taekwondo beoefenaar en heeft daarom een metafoor uit de vechtsport verwerkt. SAM staat in het Chinees-Koreaans voor het getal 3. Dit cijfer staat voor wijsheid, energie, positiviteit en humor en is verbonden aan de driehoek. “SAM-jang” is de derde stijlvorm (technisch schijngevecht zonder tegenstanders), de basis om verder te groeien en te ontwikkelen.

Daarom symboliseert het getal 3 en de driehoek ons bureau. Logisch! Want 1 + 1 = 3. Samen met de drie eenheid; organisaties, medewerkers en de experts van SAM maken we werkend Nederland energieker en vitaler.

Teamplayers

Onze energieke teamplayers werken in teamverband aan projectopdrachten en uitvoeringsopdrachten. De kracht zit hem in de samenwerking met de opdrachtgever, experts en elkaar.

experts

SAM werkt samen met energieke experts. Iedereen met een eigen specialisme en die onze kernwaarden – oprechte aandacht, vertrouwen en enthousiasme – begrijpen. Zo spreken we dezelfde taal en kunnen we de juiste stappen zetten gericht op jouw vraag. Altijd doeltreffend en met een ultieme beleving.