#wijzijnsam

Wij zijn SAM

Bij ons draait het allemaal om de energie van mensen. We creëren inzicht en bewustwording in de mentale en fysieke vitaliteit en zetten dit om in actie en routine. SAM helpt mensen, teams en organisaties een stap vooruit te maken door middel van coaching, training en inspirerende programma’s, zowel on- als offline.

 

De Basis van SAM

Hi! Mijn naam is Randy en heb in maart 2008 SAM opgericht. Puur uit passie! Na een aantal mooie en leerzame jaren in verschillende salesfuncties merkte ik dat de energie weg was. Ik voelde me minder verbonden bij de organisatie en het product. Het was de hoogste tijd om te stoppen. Een heftige stap omdat ik geen concreet plan had. Als een “echte strijder” ben ik het gevecht aangegaan: wendbaar, weerbaar en gefocust. Na een periode van een halfjaar, vol met gesprekken en het maken van plannen, is iets heel moois ontstaan… SAM.  

 Wie is SAM en waar staat SAM voor

De vraag is eigenlijk niet wie is SAM maar wat is SAM. SAM is namelijk een acroniem voor sterke en actieve medewerker oftewel SAM is krachtig, gezond, energiek, ondernemend en vitaal. Ben jij SAM?

Daarnaast is de naam SAM afkomstig uit de Koreaanse sport taekwondo. Randy is sinds 1982 een fanatiek taekwondo beoefenaar en heeft daarom een metafoor uit de vechtsport verwerkt. SAM staat in het Chinees-Koreaans voor het getal 3. Dit cijfer staat voor wijsheid, energie, positiviteit en humor en is verbonden aan de driehoek. “SAM-jang” is de derde stijlvorm (technisch schijngevecht zonder tegenstanders), de basis om verder te groeien en te ontwikkelen.

Daarom symboliseert het getal 3 en de driehoek ons bureau. Logisch! Want 1 + 1 = 3. Samen met de drie eenheid; organisaties, medewerkers en de experts van SAM maken we werkend Nederland energieker en vitaler.  Ons bevlogen team

Teamplayers: Onze energieke teamplayers werken in teamverband aan projectopdrachten en uitvoeringsopdrachten. De kracht zit hem in de samenwerking van drie disciplines: sport, voeding en management.


 

Experts: SAM werkt samen met energieke experts. Iedereen met een eigen specialisme en die onze kernwaarden – oprechte aandacht, vertrouwen en enthousiasme – begrijpen. Zo spreken we dezelfde taal en kunnen we de juiste stappen zetten gericht op jouw vraag. Altijd doeltreffend en met een ultieme beleving