Het vitaalste kenniswerk in Haaglanden

VITTR is het kennisnetwerk in Haaglanden voor HR- en/of vitaliteitsprofessionals van (middel) grote organisaties die een positieve bijdrage willen leveren in het fitter en vitaler maken van medewerkers voor een gezonde werk- en leefstijl.

VITTR groeit!

VITTR maakt grote stappen. Van een nieuwe naam (voorheen Fitste Bedrijf van Den Haag) en het open gooien van de Haagse grenzen tot een groter en impactvollere programma. Binnenkort lanceren we dan ook een nieuwe website voor VITTR. 

Het team van VITTR organiseert het hele jaar door verschillende vitale bijeenkomsten zoals de VITTR-ontbijten, en de VITTR-tafels. We inspireren, activeren, delen kennis, verbinden en werken samen en zorgen dat je met volop energie terug gaat naar de werkvloer, met kennis en ideeën voor een duurzame impact en een optimale vitaliteitscultuur. De eerst volgende bijeenkomst is een VITTR-lunch op 10 november in de Haagse Sport Centrale. 

Wil jij net zoals HR en vitaliteitsprofessionals van gemeente Den Haag, TNO, Provincie Zuid-Holland en Siemens geïnspireerd worden en met gelijkgestemden pingpongen over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? Je bent van harte welkom. Stuur ons een mail en we nodigen je uit om een kop thee te drinken.