VITTR

"Delen van kennis is op alle fronten waardevol. Soms kan je zelf leren en soms kan je anderen inspireren. Samen staan we sterk en zorgen we dat we ‘fit’ zijn voor de future”

#MN

Kennisnetwerk Vittr

VITTR is het kennisnetwerk in Haaglanden voor professionals van (middel) grote organisaties die een positieve bijdrage willen leveren in het fitter en vitaler maken van medewerkers voor een gezonde werk- en leefstijl. VITTR deelt kennis en informatie, inspireert en verbindt bedrijven en organisaties door het organiseren van interactieve bijeenkomsten zoals de vitaliteitsontbijten, vitaliteitstafels, verdiepingssessies en de VITTR Games. Altijd verfrissend, energiek, praktisch en themagericht.

Achtergrond

Hoe zorg je voor een gezonde werkomgeving met vitale medewerkers? Met deze uitdagingen als uitgangspunt is op initiatief van gemeente Den Haag in 2015 het platform Fitste Bedrijf van Den Haag opgericht. Een jaar later is het platform omgetoverd tot een kennisnetwerk gecoördineerd door SAM. In juni 2020 vierden we ons vijfjarig lustrum vanwege de Corona maatregelen met een digitaal magazine. Vanaf januari 2022 heet dit kenniswerknet VITTR en maken we een grote vervolgstap samen met alle deelnemers.

 

 

Kom langs

Wij vinden het super leuk als je langs komt! VITTR organiseert het hele jaar door verschillende vitale bijeenkomsten. Samen met mede professionals, kennisexperts en de inspirerende topsprekers zorgen we er voor dat je met volop energie terug gaat naar de (thuis)werkvloer, met kennis en ideeën voor een duurzame impact en een optimale vitaliteitscultuur. Vaak zijn we te gast op locatie bij één van onze partners. Ben je enthousiast? Sluit je dan aan bij het vitaalste kennisnetwerk in Haaglanden. De eerst volgende bijeenkomst is op donderdag 23 juni 2022. Een leerzame en interactieve online sessie.

Doe mee

Kom bij de club! Je bent er bijna. Nog een paar stappen te gaan en jij bent ook een VITTR-pro. Bedenk eerst met welke collega je gaat inschrijven. Het lidmaatschap is namelijk voor twee vaste personen. Zo bouwen we een mooie community wat impact heeft op verbinding en samenwerking. Je krijgt ook nog een flexibele kaart voor als je iemand uit je organisatie mee wilt nemen. Vul daarna het aanvraagformulier en voilà. Samen maken we Haaglanden fitter en vitaler. Tot snel bij één van de bijeenkomsten!