WERK

STAP 1: STRATEGIE

Een goede strategie is noodzakelijk. Zeker als het gaat om een duurzame
gezonde gedragsverandering. Met behulp van diverse interventies bepalen we
samen wat jouw team/organisatie wil bereiken, in welke periode en wat je gaat
doen. Altijd doelgericht en realistisch en gebaseerd op wat nodig is in jouw
team/organisatie.

2BVITTR TOGETHER

Een online game om kennis op te doen over het belang van vitaal en energiek werken, dit in de praktijk toe te passen en inspiratie te delen met elkaar. Medewerkers worden geactiveerd en de organisatie krijgt inzicht in de status en behoeften van vitaliteit en ideeën om er beter mee aan de slag te gaan.

SAM(EN) IN ACTIE

SAM komt samen met jou organisatie in actie voor het versterken en optimaliseren van vitaliteitsprogramma’s en de vitaliteitscultuur. Van strategie tot uitwerking. Altijd doelgericht, met effectieve resultaten en natuurlijk met heel veel enthousiasme en plezier.

STAP 2: ACTIVATIE

Met ons enthousiasme brengen we mensen, teams en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging. Door middel van onze workshops, groepsopdrachten, training, coaching on the job en andere interventies activeren we mensen om op een gezonde en verantwoorde manier te blijven werken en zelf de regie te pakken op mentale, fysiek en emotionele vitaliteit.

MASTER SAM

Als je vooruit wilt, moet je in beweging komen! We gaan leren in beweging. Dat doen we via actieve masterclasses. We inspireren, enthousiasmeren en motiveren medewerkers om duurzaam aan de slag te gaan met een vitale leefstijl.

Masterclasses Master SAM
Uitgelicht: Effectief Pauzeren
Uitgelicht: WOW Effect

KIY PROGRAMMA

KIY biedt de sleutel (Key) naar werk- en levensenergie (Ki). Met behulp van zes KIY’s en een doelgerichte aanpak begeleiden onze enthousiaste vitaliteitsexperts een groep medewerkers naar een structurele vitale gedragsverandering.

Brochure KIY

STAP 3: MOTIVATIE

Tijdens de activeringsfase ontstaat vaak goede energie bij mensen doordat ze nieuwe dingen doen en ervaren en samen in beweging komen. Voor een duurzaam effect van gedrags- en cultuurverandering is het van cruciaal belang om de motivatie vol te houden.

 

Om deze energie vast te houden gaan wij weer in gesprek met de mensen in de organisatie. Wij pakken dit op met behulp van onder andere dialogen, walk & talks, en evaluaties en effectmetingen uit de activeringsfase.

 

We bundelen de inzichten, maken een analyse en samen met jullie trekken we er conclusies uit. We bedenken en maken een passend vervolgprogramma om de energie vast te houden en de ingezette verandering vol te houden. Zo creëren we samen duurzame gedragsontwikkeling!

VITALITEITSNETWERK FBDH

We brengen managers en vitale professionals van grote organisaties uit Haaglanden samen om elkaar te inspireren voor een duurzame en integrale aanpak voor een optimale vitaliteitscultuur. Met onze inspirerende events zoals de vitaliteittafels en de vitaliteitsbijeenkomsten zorgen we voor interessante tips en trucs die direct toepasbaar zijn op de werkvloer. Altijd verfrissend, energiek, praktische en themagericht.

FBDH-Magazine-Lustrum
Fitste Bedrijf van Den Haag

BUREAU COACH

Team COACH ondersteunt samen met een aantal partners bij het introduceren, opzetten, uitvoeren en borgen van trainersbegeleiding bij sportverenigingen. Trainers en coaches worden individueel begeleid bij het ontwikkelen van pedagogische en didactische vaardigheden met als resultaat meer zelfvertrouwen, motivatie, voldoening, en sportplezier voor zowel de trainer/coach als sporters. Bureau coach is een maatschappelijk traject van SAM en is onderdeel van het programma Positieve Sportcultuur.