WERK

MASTER SAM

Als je vooruit wilt, moet je in beweging komen! We gaan leren in beweging. Dat doen we via actieve masterclasses. We inspireren, enthousiasmeren en motiveren medewerkers om duurzaam aan de slag te gaan met een vitale leefstijl.

Masterclasses Master SAM
Brochure Effectief Pauzeren

WOW EFFECT

We gaan zorgen voor aandacht, verbinding en het letterlijk en figuurlijk in beweging
brengen van mensen. Dit doen we door het aanbieden van Win of the Weeks die zich richten op verschillende onderdelen van vitaliteit. Het geeft energie en een boost voor actie en interactie.

Brochure WOW Effect

 

KIY PROGRAMMA

KIY biedt de sleutel (Key) naar werk- en levensenergie (Ki). Met behulp van zes KIY’s en een doelgerichte aanpak begeleiden onze enthousiaste vitaliteitsexperts een groep medewerkers naar een structurele vitale gedragsverandering.

Brochure KIY

SAM IN ACTIE

SAM komt samen met jou organisatie in actie voor het versterken en optimaliseren van vitaliteitsprogramma’s en de vitaliteitscultuur. Van strategie tot uitwerking. Altijd doelgericht, met effectieve resultaten en natuurlijk met heel veel enthousiasme en plezier.

BREAK IN

We nemen je online overleg, evenement of werk op kantoor heel even over. We brengen je door middel van ludieke opdrachten in beweging. Binnen vijf minuten zorgen we voor meer energie, verbinding, focus en natuurlijk plezier.

 

 

VITALITEITSNETWERK FBDH

We brengen managers en vitale professionals samen om elkaar te inspireren over fysieke, mentale en emotionele vitaliteit en we stimuleren en activeren ze er mee aan de slag te gaan op de werkvloer. Samen zorgen we voor meer energieke en vitale medewerkers.

Fitste Bedrijf van Den Haag

BUREAU COACH

Team COACH ondersteunt samen met een aantal partners bij het introduceren, opzetten, uitvoeren en borgen van trainersbegeleiding bij sportverenigingen. Trainers en coaches worden individueel begeleid bij het ontwikkelen van pedagogische en didactische vaardigheden met als resultaat meer zelfvertrouwen, motivatie, voldoening, en sportplezier voor zowel de trainer/coach als sporters. Bureau coach is een maatschappelijk traject van SAM en is onderdeel van het programma Positieve Sportcultuur.