NN wint eerste FBDH games!

Winnaar FBDH 2017 - NN - Nationale NederlandenDe eerste FBDH-games is een feit! Verschillende teams hebben gestreden om de titel Fitste Bedrijf van Den Haag. Deze eerste edite is gewonnen door Nationale-Nederlanden gevolgt door Haagse Hogeschool en HagaZiekenhuis. Check hier de aftermovie.

Zaterdag 1 juli streden diverse bedrijventeams op het beachvolleybalveld van de nieuwe Sportcampus Zuiderpark om de titel “Fitste bedrijf van Den Haag“. Het was een spannende strijd tussen de Haagse Hogeschool en Nationale Nederlanden maar NN ging er met de winst er van door! Het was een top dag: enthousiaste en fanatieke teams, heerlijke lunch, een rondleiding door Sportcampus Zuiderpark, netwerken en vooral veel plezier!

Naast de netwerkbijeenkomsten houden we de FBDH games in ons programma. Samen gaan we medewerkers van Haagse bedrijven motiveren en enthousiasmeren om meer te sporten. En misschien kunnen we in 2019 wel meedoen met de European Company Sport Games (soort Olympische Spelen voor bedrijven) in Salzburg. Vanaf september starten we met de organisatie van de tweede editie van de FBDH games. Natuurlijk met meer sporten, meer teams, meer gezelligheid en meer… Wij kijken er al naar uit!

Wil jij samen met collega’s in beweging komen? Neem dan contact op met Randy Rijke.