SAM bestaat 10 jaar!

10 JAAR SAM! De tijd vliegt en wat ben ik blij! Ruim 10 jaar geleden ben ik gestopt om te werken voor een werkgever. Een heftige stap omdat ik nog geen concreet plan had. Na een periode van halfjaar vol met gesprekken en uitwerken van plannen heb ik op 17 maart 2008 Buro SAM ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn missie was om bedrijven en organisaties vitaler te maken. Aan mijn enthousiasme lag het niet maar wat was het door de recessie lastig om mooie opdrachten te vinden. Als een “echte strijder” ben ik het gevecht aangegaan: wendbaar, weerbaar en gefocust. Dit heeft geleid tot hele gave opdrachten. Van het ontwikkelen van nieuwe concepten tot het co√∂rdineren van activiteiten en van het verzorgen van actieve inspiratiesessies tot volledige trainingen. Zaterdag sta ik even stil bij dit feestelijke moment, daarna kom ik weer volop in beweging. Maar goed ook want er staan diverse workshops op het programma zoals bij TNO, Provincie Zuid-Holland, de Nederlandse Spoorwegen en gemeente Den Haag, gaan we aan de slag met het programma Veilig Sportklimaat van NOC*NSF en gaan we mooie netwerkbijeenkomsten organiseren voor het vitaliteitsnetwerk FBDH. Ik kan niet anders zeggen dan: “ik heb echt volop werkplezier!”