Beleidsmakers delen kennis over vitaliteit!

Het was vandaag vroeg, erg vroeg! Rond 7.30 uur liepen de vitale netwerkers bij Provicie Zuid-Holland naar binnen voor het FBDH vitaliteitsontbijt. Na het pakken een heerlijk bakje yoghurt met gronala en fruit, een gezond broodje en een vers sapje trapte Randy van het FBDH af. Dit keer geen energieke start want later in het programma stond dat iedereen in beweging zou komen. De drie sprekers van gastheer Provincie Zuid-Holland: Jan Harm Brouwer, Wil de Moor en Mieke Vermeer inspireerde over het thema “vitaliteit van buiten naar binnen”.

>> AFTERMOVIE VITALITEITSONTBIJT PROVINCIE ZUID-HOLLAND

Jan Harm: “zorg voor een schone, veilige en gezonde omgeving”
Wil: “fiets je mee op de fiets naar je werkdag op 31 mei?”
Mieke: “zorg dat je vitaliteit samen met een groep collega’s (ambassadeurs) op de kaart zet”

Na de verhaaltjes was het tijd om zelf in actie te komen. In vier groepen gingen we naar buiten. Twee groepen richting het Haagse bos en twee groepen richting het Malieveld. In koppeltjes werden een drietal vragen besproken. Na een half uurtje buiten wandelen en praten gingen we terug naar binnen. In nieuwe groepen werden de uitkomsten doorgenomen waarna de belangrijkste tips plenair zijn gedeeld. Deze tips volgen binnenkort in de mailbox van het netwerk.

Op stipt 9.45 uur sloot Randy de bijeenkomst af met de gebruikelijke woorden: ga het gewoon “DOEN”!