Zomerschool Provincie Zuid-Holland

Provincie Zuid-Holland organiseerde in de zomervakantie een zomerschool. Eén van de onderwerpen was vitaliteit. Wij hebben daarom twee energieke en actieve workshops verzorgd: vitaal naar het werk en vitaal op het werk. Naast inspiratie over vitaliteit hebben ze gewerkt aan een persoonlijk plan. Ze kunnen het denken direct omzetten naar DOEN!

De zevende verdieping van het gebouw van Provincie Zuid-Holland is omgetoverd tot een experimentele ruimte. Alles staat in het teken van gezond en met plezier werken. Een perfecte omgeving voor onze vitale workshops. In twee verschillende sessies hebben we medewerkers van PZH letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht o.a. door individuele- en groeps- denkopdrachten, wandelopdrachten, een brain boost en het maken van een persoonlijk actieplan “word een ster”.

Sterk > krachtig, duurzaam, gezond en bedreven
Toegewijd > enthousiast, leergierig, fanatiek en trouw
Energiek > actief, dynamisch, levenslustig, ondernemend en daadkrachtig
Rustig > beheerst, geduldig, kalm, evenwichtig, vredig, weloverwogen en ontspannen

Tijdens de workshops was iedereen enthousiast en gemotiveerd om in actie te komen, zeer positief. Nu zijn we benieuwd of het “DOEN” daadwerkelijk is gebeurt en of iedereen nog steeds “aan” staat. Daarom gaan we met het PZH vitaliteitsteam hier een vervolg aan geven…