Word fit met het het leefstijlprogramma ADO-fit

In maart 2019 start het leefstijlprogramma ADO-fit van ADO Den Haag in de Maatschappij! Het wetenschappelijk onderbouwd programma (voorheen Euro-FIT) richt zich op een gezonde leefstijl: meer bewegen, minder stil zitten en gezonder eten. We gaan leren en komen zelf in beweging. Ja, op het veld in het ADO Den Haag stadion. Naast supporters mogen medewerkers van Haagse bedrijven en organisaties ook deelnemen.

Het leefstijlprogramma ADO-fit inspireert en motiveert je om meer te bewegen, om minder tijd zittend door te brengen en om gezonder te gaan eten. Je krijgt verschillende handvatten om tot duurzame gedragsveranderingen te komen. Uiteraard met steun van kwalitatieve ADO-fit coaches en andere ADO-fit deelnemers.

ADO-fit is gericht op businessclubleden en medewerkers van Haagse bedrijven en op supporters.

Het programma bestaat uit 12 trainingen met onderwerpen zoals bewegen, voeding, rust en balans, de invloed van anderen en plezier in het volgen van een gezonde leefstijl. Een training heeft een duur van anderhalf uur. In de eerste helft wordt de theorie behandeld en in de tweede helft word je in beweging gebracht op het veld van ADO Den Haag.

Wil je ook werken aan een gezonde leefstijl?
ADO-fit voor bedrijven
ADO-fit voor supporters