Wie wordt het Fitste bedrijf van Den Haag 2019?

Word jij met jouw organisatie het Fitste Bedrijf van Den Haag 2019? Op 11 april organiseren we de FBDH Games in Sportcampus Zuiderpark. Alle collega’s kunnen mee strijden want we spelen de toegankelijke sporten beachvolleybal en dodgeball (trefbal)! De belangrijkste reden om mee te doen is werk- en sportplezier. Wij dagen je uit! Wie daag jij uit? 

Wij zorgen voor een top locatie, toegankelijke sporten, side events, muziek en een hapje en drankje. Ook organiseren wij oefenwedstrijdjes zodat je helemaal klaar bent om te strijden voor de titel Fitste Bedrijf van Den Haag 2019! Wil je meer weten over de FBDH Games? Laat het ons weten! We informeren je met alle plezier over de sporten, spelregels, werving van collega’s, oefenwedstrijdjes en meer.

Meer informatie kun je vinden op fbdh.nl en onze flyer!