Supporters ADO Den Haag in actie met ADO-fit

We zijn gestart met het wetenschappelijk onderbouwd leefstijlprogramma ADO-fit! Deelnemers hebben gisteren in de perskamer van ADO Den Haag officieel hun handtekening gezet om samen met ons een structurele gedragsverandering te ondergaan.

Een week voor de aftrap hebben de deelnemer een meting gehad van onze partner Haags Medisch Centrum. Nu gaan ze in 12 lessen aan de slag met meer bewegen, minder zitten en gezonder eten. Elke week worden er nieuwe stappendoelen en voedingsdoelen bepaald. Na drie weken is er al een hoop gerealiseerd: ADO-fitters komen op de fiets naar de training, stappen een halte eerder uit voor extra stappen, maken ‘s avonds een extra wandeling, eten bewuster en zijn al enkele kilo’s lichter. Dat geeft positieve energie.

Op dinsdag 11 juni is de laatste dag. Daarna kunnen ze met de groep en de deelnemers uit de andere groepen in het stadion blijven sporten om hun gedragsverandering te blijven volhouden. Steun is ontzettend belangrijk voor de continuïteit!