Met je voetjes in het zand werken aan meer vitaliteit!

Weer een tof project! Samen met The Hague Beach Stadium gaan we Haagse bedrijven vitaler maken met behulp van verschillende sportieve programma’s en met de voetjes in het zand.

VITAAL EN FIT NAAR HET WERK

Direct aan de kust van Scheveningen vind je The Hague Beach Stadium. In dit bijzondere beach-sport centrum staat sport en energie centraal. Sporten op het zand en aan zee is een unieke ervaring en geeft een gevoel van vrijheid. Het levert pure energie op! The Hague Beach Stadium nodigt bedrijven en overheidsorganisaties uit om met het Beachsport aan Zee programma te komen sporten op het strand.

Speciaal voor Haagse bedrijven die kennis willen maken met vitaliteit op de werkvloer, hebben wij samen met gecertificeerde coaches een aantal trainingen en workshops ontwikkeld onder de noemer Collega’s en Beachsport. Energy FIT is daar één van. Je wordt fysiek en mentaal sterker en je voelt je energieker. Na elke training ben je opgeladen en fit voor het werk. Een leuke bijkomstigheid: samen sporten verbindt! 

Energy FIT 
Start de dag energiek op het strand! In deze vroege ochtend-workout werk je samen met andere ondernemers, directeuren en managers geleidelijk aan een fit lichaam en fitte geest. De professionele trainers brengen je hele lichaam in beweging met behulp van gevarieerde stretch-, ontspannings-, spierversterkende- en conditieoefeningen met elementen uit bootcamp, crossfit, vechtsport en mindfulness. Met Energy FIT wordt je sterker, krijg je meer souplesse, meer energie en levenslust. De gemotiveerde trainers zorgen voor plezier in het sporten en koppelen verschillende werk gerelateerde thema’s aan de oefeningen. Na de training ben je fit en klaar om energiek aan je werkdag te beginnen! 

Gezond ondernemen = werken aan vitaliteit! Wil je gezond en fit blijven presteren? En wil je dat medewerkers ook aan de slag gaan met een gezonde leefstijl? Geef dan het goede voorbeeld en kom met Energy FIT in beweging. 

Meer informatie…