Een gezonde leefstijl met ADO-fit

Wat zijn we trots op deze helden! Een aantal ADO Den Haag supporters hebben het leefstijlprogramma ADO-fit succesvol afgerond. Ze hebben minder gewicht, minder buikomvang, een goede bloeddruk, meer kracht en vooral meer energie! Ze hebben nu alweer nieuwe doelen en enkele supporters starten met walking football in het Cars Jeans Stadion. Na een periode van 12 trainingen sloten we het programma op 11 juni doelgericht en feestelijk af. Een arts van onze partner Haags Medische Centrum heeft de deelnemers opnieuw gemeten zodat de resultaten direct inzichtelijk waren. Er waren vooral blije gezichten op één supporter na. Na de uitreiking van het behaalde certificaat hebben we direct nieuwe doelen gesteld. Eén daarvan is dat we met z’n allen gaan lopen/rennen tijdens de Stadium Fun Run op zondag 13 oktober.

Vind je een gezonde leefstijl ook belangrijk? Wil je een structurele gedragsverandering ondergaan? Kan je wel hulp gebruiken van professionele coaches die je motiveren en helpen bij het maken van doelen? En wil sporten in en rondom het ADO Den Haag stadion? In maart 2020 start een nieuwe ADO-fit programma voor supporters.

Het is de mindset die mij heeft geholpen om meer te bewegen, minder te zitten en gezonder te eten. Belangrijk is om steeds weer nieuwe doelen te stellen, vertelde een van de deelnemers van het leefstijlprogramma ADO-fit.

Aftermovie van het ADO-fit programma voor supporters