Het Fitste Bedrijf van Den Haag (FBDH) is het netwerk van Haagse werkgevers en werknemers die zich bezighouden met vitaliteit op de werkvloer. FBDH deelt kennis en informatie, inspireert en verbindt bedrijven en organisaties door het organiseren van bijeenkomsten zoals het vitaliteitsontbijt en de FBDH games.

FBDH was in 2014 opgezet als een initiatief om mensen binnen organisaties actief aan het bewegen te krijgen. De organisatie die meedeed aan de wedstrijd en won, zou dan het Fitste Bedrijf van Den Haag zijn. Op tal van activiteiten, van hardloopwedstrijden tot workshops en van congressen tot vitaliteitsontbijten, kwamen de vitale werkgevers en werknemers elkaar tegen. Zo ontstond heel spontaan een netwerk van mensen die samen iets deelden: vitaliteit.

De wedstrijd is veranderd in de FBDH Games. Wat gebleven is zijn de ontmoetingen en de contacten. Sterker nog: daar gaan we vanuit FBDH meer op insteken: elkaar ontmoeten en kennis, kunde en ervaringen delen. Door het organiseren van bijeenkomsten, door relevante informatie via de website en social media te publiceren en door mensen en organisaties te betrekken bij onze activiteiten.

Sluit je aan bij het vitaalste netwerk! Check www.fbdh.nl!