WORKSHOPS

Gewoon in je pak, op je hakken of toch in comfortabele kleding word je in een training letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Jouw persoonlijk manier van bewegen zegt veel over je leef- en werkstijl. Bewegen heeft veel raakvlakken met het dagelijks leven.

Tijdens een ervaringsgerichte training word je bewust van jouw gedrag en krijg je inspiratie om werksituaties anders uit te proberen. De krachtige metaforen geven je een goed beeld hoe je succesvoller kunt zijn. Elke training is themagericht zoals plezierig samenwerken, omgaan met werkstress, grenzen stellen, weerbaar en wendbaar, focus en doorzettingsvermogen, coaching, conflict hantering en persoonlijk leiderschap.

Deze workshops zijn voor professionals met lef! En iedereen die een andere kijk wil krijgen op eigen werkgedrag en met meer energie de werkdag wil afsluiten.

Voordelen:
√ Theorie en de praktische handvatten zijn direct toepasbaar.
√ Door letterlijk in beweging te laten komen leer je sneller.
√ Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden en de boodschap blijft langer hangen!

√ Geen urenlange praatsessies maar een actieve, plezierige en zinvolle ervaring.

Het Fit & Vaardig programma wordt voor jouw organisatie op maat gemaakt. Een inspiratiesessie heeft een duur van circa één uur en een volledige training een dagdeel. Het is mogelijk om een training te verspreiden over meerdere dagen met verschillende thema’s.

“Het is anders dan andere opleidingen. Door de verrassende opdrachten viel niemand op aangeleerd gedrag. Verhelderend hoe je blijkt te reageren vanuit impulsen.” Gemeente Rotterdam

“Fijn om te reflecteren vanuit eigen ervaring.” ABN AMRO

Ben je enthousiast en wil je meer weten? Kom in actie!