We vinden de wereld van sport en vitaliteit fantastisch. Als we hier een project in mogen doen worden we erg blij. Hierdoor vervullen we met passie rollen zoals verkenner, sparringspartner, procesbegeleider of ondersteuner. Door het combineren van kennis en energie en de kracht van de opdrachtgever leveren we samen een mooi project op.

We zijn nu in actie voor…

Collega’s en Beachsport
Samen met The Hague Beach Stadium gaan we Haagse bedrijven in beweging brengen voor meer vitaliteit op de werkvloer. Van projectmanagement en programmaontwikkeling tot en met de voetjes in het zand voor sportieve trainingen.

Leefstijlprogramma ADO-fit
Hoe krijg je ADO fans weer fit? Nou, door het wetenschappelijke leefstijlprogramma EuroFIT. In maart 2019 komt er een vervolg op dit programma onder de naam ADO-fit en wij mogen het organiseren, coördineren en uitvoeren.

FBDH | Het Haagse vitaliteitsnetwerk
In opdracht van gemeente Den Haag zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering en ontwikkeling van het vitaliteitsnetwerk FBDH. Het doel is om Haagse bedrijven, organisaties en overheid te inspireren over vitaliteit op de werkvloer. Dit doen we door het organiseren van verschillende bijeenkomsten zoals het vitaliteitsontbijt en de FBDH Games.

BURO CO.| Elke Haagse club een trainersbegeleider
NOC*NSF en gemeente Den Haag hebben als doel om trainersbegeleiding in Den Haag de normaalste zaak van de wereld maken. Elke vereniging een CO. (trainersbegeleider). Om dit te realiseren richten we Buro’tje CO. op.

Andere toffe projecten…
Organiseren Humanizing Sport Conference
Pionieren en borgen Veilig Sportklimaat in het MBO onderwijs
Ontwikkelen en uitvoeren programma Teamplayers
Organiseren en coördineren side events WK Hockey
Verkennen en procesbegeleiden vitaliteitsbureau voor medewerkers en niet sportende studenten