SAM is een bevlogen projectmanagement en trainingsbureau met bewegen en vitaliteit in de hoofdrol, zowel strategisch als uitvoerend actief bij kleine en grote organisaties. Met een positieve benadering, creatieve oplossingen en in samenwerking met partners en opdrachtgevers brengt SAM je letterlijk en figuurlijk in beweging.

DE BASIS VAN SAM
Het actieve bureau is in 2008 opgericht door Randy Rijke, een sportieve ondernemer. Door de samenvloeiing van zijn studie Small Business, zijn werkervaring in de sales en consultancy, zijn trainerservaring in de martial arts – onder meer als wedstrijdsporter en hoofdtrainer – en zijn passie voor sport is de organisatie SAM ontstaan.

Sterk & Actief Mens
In de startfase stond SAM voor Sportief Advies op Maat. Door verschillende ontwikkelingen in de afgelopen jaren is de naam aangepast naar Buro SAM. De letters SAM staan voor Sterk & Actief Mens. De naam SAM kan daarnaast op diverse andere manieren worden uitgelegd. Denk hierbij aan Sport Als Middel, Slimme & Actieve Medewerkers en Sport Als Metafoor.

Sterk: stevig, duurzaam, krachtig, gezond en bedreven.
Actief: dynamisch, energiek, levenslustig, ondernemend en vitaal.
Mens: kan iedereen zijn, zowel zakelijke als privé.