MEER BEWEGING = MEER ENERGIE = BETERE RESULTATEN

Als je vooruit wilt, moet je in beweging komen. Dus sta op en kom in actie! We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen. We gaan leren in beweging! Dat doen we via energizers, inspiratie- en bewustwordingssessies en thema gerichte trainingen. In de afgelopen jaren heeft SAM honderden mensen in beweging gebracht. De kracht van SAM zit hem in de enthousiaste aanpak en in de achtergrond in de (top)sport en bedrijfsleven. Door actieve werkvormen te gebruiken is het leereffect krachtiger, worden doelen en resultaten sneller behaald, ontstaat er plezier en krijgt je een flinke dosis energie.

FIT & VAARDIG
Gewoon in je pak, op je hakken of toch in comfortabele kleding word je in een training letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Jouw persoonlijk manier van bewegen zegt veel over je leef- en werkstijl. Bewegen heeft veel raakvlakken met het dagelijks leven.

Tijdens een ervaringsgerichte training word je bewust van jouw gedrag en krijg je inspiratie om werksituaties anders uit te proberen. De krachtige metaforen geven je een goed beeld hoe je succesvoller kunt zijn. Elke training is themagericht zoals plezierig samenwerken, omgaan met werkstress, weerbaar en wendbaar, waarnemen en communiceren, conflict hantering en persoonlijk leiderschap.

Deze workshops zijn voor professionals met lef! En iedereen die een andere kijk wil krijgen op eigen werkgedrag en met meer energie de werkdag wil afsluiten.

Voordelen:
√ Theorie en de praktische handvatten zijn direct toepasbaar.
√ Door letterlijk in beweging te laten komen leer je sneller.
√ Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden en de boodschap blijft langer hangen!
√ Geen urenlange praatsessies maar een actieve, plezierige en zinvolle ervaring.

Het Fit & Vaardig programma wordt voor jouw organisatie op maat gemaakt. Een inspiratiesessie heeft een duur van circa één uur en een volledige training een dagdeel. Het is mogelijk om een training te verspreiden over meerdere dagen met verschillende thema’s.

“Het is anders dan andere opleidingen. Door de verrassende opdrachten viel niemand op aangeleerd gedrag. Verhelderend hoe je blijkt te reageren vanuit impulsen.” Gemeente Rotterdam

“Fijn om te reflecteren vanuit eigen ervaring.” ABN AMRO

BRAIN POWER | ENERGIZER
We brengen zowel grote als kleine groepen op een ludieke wijze in beweging. Daar krijg je een enorme energie boost van. We gaan nog een stapje verder want in de beweegopdrachten zitten verschillende verborgen boodschappen. Denk bijvoorbeeld aan vitaliteit, ontwikkeling, balans, communicatie, coaching, flexibiliteit, samenwerking, mentale kracht, druk, stres en werkplezier. We vertalen graag jouw boodschap voor de perfecte metafoor! Dus, wil je jouw evenement, bijeenkomst, vergadering, cursus, workshop of trainingssessie een energieke boost geven? Let us know!

SPORTKRACHT | FYSIEK VITAAL
Sport has the power to changes lives! It has de power to inspire! Sport is een fantastisch middel om energie te krijgen en een boodschap over te brengen. Samen ontspannen, stoom afblazen, zweten en natuurlijk plezier beleven. En als de sportieve opdrachten worden gekoppeld aan thema’s zoals doorzettingsvermogen, mentale weerbaarheid, doelen stellen, grenzen stellen en samenwerking dan is sporten ook nog eens ontzettend leerzaam.

VITAAL WERKEN!
Hoe zorg je ervoor dat je gezond en met plezier aan het werk blijft? Stap 1: maak een persoonlijk actieplan. Stap 2: ga het doen! In onze workshops over vitaliteit word je met behulp van actieve en dynamische opdrachten bewust gemaakt van het positieve effect van een gezonde en actieve werk- en leefstijl. Je maakt een persoonlijke actieplan zodat je zelf stapjes kunt maken. Na iedere workshop ga je met volop energie, inspiratie en enthousiasme terug naar de werkvloer.

Ronde 1: vitaal naar het werk
Ronde 2: vitaal aan het werk
Ronde 3: blijf in beweging (intervisie)
Ronde 4: Golden Point. Hoe zorg je voor een structurele aanpak op de werkvloer?

Energizer NS

Workshop NN

Inspireren Provincie Zuid-Holland

Sport Kracht gemeente Rotterdam

Wandelend Brainen PostNL

Vitaliteitsboom
FBDH vitaliteitsontbijt

Boks het voor elkaar! Hogeschool Rotterdam

Procesbegeleider KNHB