MEER BEWEGING = MEER ENERGIE = BETERE RESULTATEN

Als je vooruit wilt, moet je in beweging komen. Dus sta op en kom in actie! We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen. We gaan leren in beweging! Dat doen we via energizers, inspiratie- en bewustwordingssessies en thema gerichte trainingen. In de afgelopen jaren heeft SAM honderden mensen in beweging gebracht. De kracht van SAM zit hem in de enthousiaste aanpak en in de achtergrond in de (top)sport en bedrijfsleven. Door actieve werkvormen te gebruiken is het leereffect krachtiger, worden doelen en resultaten sneller behaald, ontstaat er plezier en krijgt je een flinke dosis energie.

SAM& FIT EN VAARDIG | WORKSHOPS
Gewoon in je pak, op je hakken of toch in comfortabele kleding word je in een training letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Jouw persoonlijk manier van bewegen zegt veel over je leef- en werkstijl. Deze workshops zijn voor professionals met lef! En iedereen die een andere kijk wil krijgen op eigen werkgedrag en met meer energie de werkdag wil afsluiten.

SAM& VITAAL WERKEN! | MASTERCLASS
Hoe zorg je ervoor dat je gezond en met plezier aan het werk blijft? In onze workshops over vitaliteit word je met behulp van actieve en dynamische opdrachten bewust gemaakt van het positieve effect van een gezonde en actieve werk- en leefstijl. Je maakt een persoonlijke actieplan zodat je zelf stapjes kunt maken.

BRAIN POWER | ENERGIZER
We brengen zowel grote als kleine groepen op een ludieke wijze in beweging. Daar krijg je een enorme energie boost van. We gaan nog een stapje verder want in de beweegopdrachten zitten verschillende verborgen boodschappen. We vertalen graag jouw boodschap voor de perfecte metafoor! Denk bijvoorbeeld aan vitaliteit, ontwikkeling, balans, communicatie, coaching, flexibiliteit, samenwerking, mentale kracht, druk, stres en werkplezier. Dus, wil je jouw evenement, bijeenkomst, vergadering, cursus, workshop of trainingssessie een energieke boost geven? Kom in actie!

SAM& SPORTEN | FYSIEK VITAAL
Sport has the power to changes lives! It has de power to inspire! Sport is een fantastisch middel om energie te krijgen en een boodschap over te brengen. Samen ontspannen, stoom afblazen, zweten en natuurlijk plezier beleven. En als de sportieve opdrachten worden gekoppeld aan thema’s zoals doorzettingsvermogen, mentale weerbaarheid, doelen stellen, grenzen stellen en samenwerking dan is sporten ook nog eens ontzettend leerzaam.

Energizer NS

Workshop NN

Inspireren Provincie Zuid-Holland

Sport Kracht gemeente Rotterdam

Wandelend Brainen PostNL

Vitaliteitsboom
FBDH vitaliteitsontbijt

Boks het voor elkaar! Hogeschool Rotterdam

Procesbegeleider KNHB