Maandag 19 september is de eerste officiële Haagse Sneakerdag. Ruil deze dag je nette schoenen om voor een paar toffe sneakers en breng meer beweging in je (werk)dag. Doe je ook mee?  Tips voor actief werken!

vittr bijeenkomst – athlon

Op 8 september organiseerde we de eerste VITTR bijeenkomst na de zomervakantie. CSR director Alexander Heijkamp van Athlon International nam de leden mee hoe zij het voor elkaar hebben gekregen dat bijna de helft van hun medewerkers meedoet met het vitaliteitsprogramma.  

welkom team vittr

Het nieuwe VITTR team is nog maar net begonnen en zijn nu al in actie met VITTR op de werkvloer. Met een lekker appeltje en een set tafeltennis maakt het team reuring op de werkvloer en activeert medewerkers om in te schrijven voor de de Week van het Werkgeluk.  

Na het traject van 12 doelgerichte sessies met theorie, teamcoaching en beweging voelen de medewerkers van gemeente Rijswijk zich fitter en vitaler.

Drie maanden geleden startte een groep ADO-supporters met hun ADO-fit traject om een eerste stap te zetten in een gedragsverandering op het gebied van een gezonde leefstijl.

VITAAL LEERBEDRIJF

Samen met JOGG en verschillende andere partners ontwikkelen we het concept “Vitaalste Leerbedrijf” waarbij leerbedrijven worden gestimuleerd en geactiveerd om in te zetten op vitaliteit.

BZ gaat vitaal versnellen

Ministerie van Buitenlandse Zaken gebruikt onze vitaliteitsgame Works On Wellbeing om op een speelse en actieve manier aandacht te geven aan vitaliteit. 

anwb energie boost

Tijdens de verkiezing van “het leukste uitje van Nederland” heeft Randy met de kijkers een dansje gedaan om, na een uur stil zitten, in beweging te komen. 

effectief pauzeren

Pauze? Daar heb ik het te druk voor. Gelukkig zien organisaties zoals het Openbaar Ministerie, gemeente Den Haag en UWV het belang van een goede work-break-flow.  

Break-in Stresstival

Volgens Suzan Kuijsten, organisator van het Stresstival, moeten we vaker pauzes nemen. Gaaf dat we mochten in-breaken om het goede gedrag besmettelijk te maken. 

fbdh wordt vittr

in juni 2015 organiseerden we de eerste bijeenkomst van het Fitste Bedrijf van Den Haag op het strand. Vanaf januari 2022 heeft het vitale kennisnetwerk VITTR en maken we grote stappen samen met alle deelnemers. 

energiek samenwerken

In een interactieve sessie gevolgd door beachgames en een barbecue heeft een team van ROC Mondriaan stilgestaan bij het belang van verbinding en samenwerking voor het behalen van doelen.