Wij maken jouw organisatie vitaler.

Bij SAM zetten we alles in om jouw vitale dromen waar te maken. Van slimme strategieën tot waardevolle co-creaties en van interactieve workshops tot duurzame vitaliteitsprogramma’s.  

Strategie & Uitvoering

Een goede strategie is cruciaal, vooral als het gaat om de duurzame inzetbaarheid van mensen. We begeleiden organisaties bij het vormgeven en verankeren van de vitaliteitsambities en -uitdagingen. We zetten dit om in krachtige acties en bieden volledige ondersteuning tijdens de uitvoering. Altijd doelgericht en realistisch en op maat gemaakt voor jouw team of organisatie. En dat doen we met een flinke dosis enthousiasme en plezier.

Activering

Met ons aanstekelijke enthousiasme zetten we mensen, teams en organisaties in beweging, zowel letterlijk als figuurlijk. Via onze diverse activiteiten, zoals workshops, trainingen, teamcoaching en andere interventies, stimuleren we individuen om op een gezonde, plezierige en succesvolle manier te blijven werken, zodat ze uiteindelijk de controle kunnen nemen over hun mentale, fysieke en emotionele vitaliteit.

Motivatie

Nu, meer dan ooit, is het van belang om motivatie voor een gezonde levensstijl te stimuleren. Daarom zetten wij in op ons vitaliteitstraject KIY en het webgebaseerde platform Works on Wellbeing. KIY, de sleutel tot werk- en levensenergie, is een duurzaam vitaliteitstraject dat je samen met collega’s doorloopt. Wil je de hele organisatie in één keer motiveren? Dat kan met WOW. We gebruiken sociale dynamiek, uitdaging en competitie om gedragsverandering te bevorderen. In slechts 30 minuten per week verbeter je op een leuke en sociale manier zowel vitaliteit als duurzame inzetbaarheid.