Wij maken jouw organisatie vitaler.

SAM ondersteunt om jouw vitale ambities te realiseren. Van strategie tot co-creatie en
van interactieve workshops tot duurzame vitaliteitsprogramma’s.  

Strategie & Uitvoering

Een goede strategie is noodzakelijk. Zeker als het gaat om duurzame inzetbaarheid van mensen. Wij begeleiden organisaties bij het formuleren en borgen van de vitaliteitsambities en -uitdagingen, vertalen dit naar impactvolle acties en ondersteunen bij de uitvoering. Altijd doelgericht en realistisch, gebaseerd op wat nodig is in jouw team/organisatie en met heel veel enthousiasme en plezier.

Activatie

Met onze enthousiasme brengen we mensen, teams en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging. Met behulp van onze activiteiten zoals workshops, trainingen, teamcoaching en andere interventies activeren we mensen om op een gezonde, plezierige en succesvolle manier te blijven werken waarna ze zelf de regie kunnen pakken op mentale, fysiek en emotionele vitaliteit.

Motivatie

Hoe zorg je voor een duurzame vitale gedrags- en cultuurverandering? Wij maken veranderen leuk en boeiend! We gebruiken hiervoor onze webbased vitaliteitsversneller Works On Wellbeing. Een tool die deelnemers in staat stelt om, plaats- en tijdonafhankelijk in een serie challenges, 30 minuten per week, kennis op te doen over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en dit ook direct toe te passen in hun eigen werk. We maken gebruik van de kracht van sociale systemen, uitdaging en competitie en de invloed van gedragsdynamiek. WOW!