Vitaliteitsborrel op het strand!

Wat was het tof om iedereen met een grote glimlach te ontvangen bij de vitaliteitsborrel van afgelopen donderdag. De sfeer was perfect: zon, zee, strand, het stadion en natuurlijk het netwerk zelf. Heel gaaf dat The Hague Beach Stadium deze keer de vitaliteitsborrel wilde hosten. De verhaaltjes van Harry Wientjens (Directeur Rabobank) en Rob Koelewijn (Healthmanager KLM) over mentale vitaliteit binnen hun organisatie waren zeer inspirerend. Natuurlijk gingen we tussen de verhaaltjes door bewegen voor extra energie. Omdat de beachsport yoga niet door ging hebben we als energizer spiegel yoga gedaan, dit was hilarisch. Tijdens de statafelgesprekken gingen we de diepte in over mentale vitaliteit: wat is het? waarom willen we hierin investeren? En hoe gaan we er voor zorgen dat er concrete stappen gemaakt worden? Precies om 17.30 uur stopte we met praten, trokken we onze sportkleding aan om vervolgens met onze blote voeten in de zand te sporten: beachvolleybal, beachtennis en Energy Fit. Wat ons betreft was het een hele energieke bijeenkomst. Check hier de sfeerbeelden, veel plezier!